PRESTIGE PREDSTAVIL POPOLNOMA NOVI KATAMARAN M 8

PRESTIGE YACHT je predstavil popolnoma nov motorni katamaran M8, ki ponovno definira luksuz in povezanost z naravo.

 

 Priznani proizvajalec jaht, PRESTIGE, je na izjemno pričakovani razstavi jaht v Düsseldorfu 2023 predstavil svojo najnovejšo mojstrovino M8. S predstavitvijo M-Line PRESTIGE predstavlja revolucionarno vizijo v svetu motornih več trupnih plovil, ki si prizadeva omogočiti brezprimerno doživetje povezanosti z naravo in samim seboj.

M8 predstavlja vrhunec PRESTIGE-ovega "savoir-fairea", ki združuje dizajn, eleganco in natančno izdelavo. Kot največji dosežek v zadnjih letih je M-Linija nova zasnova, ki ponuja življenjski prostor, ki je brez primere v svoji kategoriji, in tako ponovno opredeljuje standarde dobrega počutja na krovu. S svojo več trupno konfiguracijo zagotavlja neverjeten prostor in udobje, primerljivo s 85 metrov dolgim eno trupnim plovilom, kar zadovoljuje zahtevne potrebe trga večjih modelov.

Erwin Bamps, podpredsednik podjetja PRESTIGE, poudarja, da je PRESTIGE edini francosko-italijanski proizvajalec jaht na svetu, ki združuje francosko obvladovanje serijske proizvodnje in italijansko dediščino pri gradnji velikih jaht. M8 se zavzema za novo dojemanje plovbe, ki obljublja tekočnost, nežnost in sprostitev, kar omogoča ustvarjanje nepozabnih čustev na vodi. S svojima dvema trupoma jahta zagotavlja naravno stabilnost in izjemno plovno sposobnost, kar izboljšuje celotno izkušnjo plovbe. Ena ključnih značilnosti M8 je njegova zavezanost k okoljski ozaveščenosti. Z uporabo dveh trupov je sama zasnova plovila narejena tako, da zmanjšuje porabo goriva, kar jo naredi bolj okolju prijazno izbiro, pri čemer ne žrtvuje luksuza ali zmogljivosti. M8 lastnikom omogoča življenje v popolni harmoniji z morjem, uživanje v gladkih in sproščujočih plovbah ter spoštovanje okolja.

Stopite na krov M8 in odkrijte prostorno, rafinirano in svetlo okolje, ki spodbuja globoko povezanost z naravo ter spodbuja osebno blaginjo. Motorni katamaran M8 vabi potnike, da raziskujejo nove horizonte, se ponovno odkrijejo in okrepijo močne vezi z ljubljenimi osebami, vse v objemu Art de Vivre, kar je bistvu izkušnje PRESTIGE. Velika predstavitev novega katamarana M8 bo potekala na sejmu v Cannesu od 12. do 17. septembra 2023. M8 bo nedvomno navdušil ljubitelje jaht in strokovnjake s področja industrije. PRESTIGE-ova predanost luksuzu, rafiniranosti in umetnosti dobrega življenja je pripravljena postaviti nove mejnike v svetu motornih več trupnih jaht. Pripravite se na popotovanje, ki prinaša ultimativno svobodo, sprostitev in nepozabne trenutke na vodi z M8, izpod rok PRESTIGE-a

Düsseldorf je mesto kjer vsako leto razglasijo zmagovalce za Evropsko plovilo leta

Tako kot vsako leto smo se tudi letos zbrali v prvi polovici Novembra na PRESTIGE ekskluzivnih dnevih, ki so potekali od 10 do 12 Novembra v ladjedelnici Les Herbiers v Franciji.

Prestige X 70 - revolucionarna arhitekturna zasnova

    M 8 NEW
    Leta 2023 se piše zgodovina katamaranov. Veliko navdušenje vzbuja M8, ki je popolnoma nov, 65 čeveljski katamaran, ki se lahko primerja z dejansko 90 čeveljskim »monohullom«. Ob ogledu M8 motornega katamarana boste navdušeni nad njegovo prostornostjo.
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?